ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΘΩΜΟΓΛΟΥ

Διεύθυνση - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Διεύθυνση: ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ Τ.Κ. - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τ.Κ.: 59132
Περιοχή - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Περιοχή: Βέροια Κατηγορία - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Τηλέφωνο - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο: 2331073268 Fax - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Fax: 2331073268
Κινητό - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Κινητό: 6948009141 E-mail - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ E-mail: thomogloup@gmail.com
Υπεύθυνος - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Υπεύθυνος: ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ιστοσελίδα:
Τα « Πλυντήρια Θώμογλου » ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Μάιο του 2009, προσφέροντας υπηρεσίες καθαριστηρίου σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ξενώνες κτλ. Με κίνητρο μας την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη στον τομέα του καθαρισμού επαγγελματικού ιματισμού, επενδύσαμε σε σύγχρονα μηχανήματα και μέσα από αυστηρές διαδικασίες απορύπανσης  εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας, έχοντας ως αρχή το τρίπτυχο : ποιότητα – συνέπεια – εξυπηρέτηση. Η επιχείρηση μας σεβόμ...
Επισκέπτες: 51917

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΘΩΜΟΓΛΟΥ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΘΩΜΟΓΛΟΥ

Τα « Πλυντήρια Θώμογλου » ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Μάιο του 2009, προσφέροντας υπηρεσίες καθαριστηρίου σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ξενώνες κτλ. Με κίνητρο μας την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη στον τομέα του καθαρισμού επαγγελματικού ιματισμού, επενδύσαμε σε σύγχρονα μηχανήματα και μέσα από αυστηρές διαδικασίες απορύπανσης  εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας, έχοντας ως αρχή το τρίπτυχο : ποιότητα – συνέπεια – εξυπηρέτηση.

Η επιχείρηση μας σεβόμενη το περιβάλλον και την οικολογία,  σε συνεργασία με την Diversey Hellas , χρησιμοποιεί πιστοποιημένα επώνυμα απορρυπαντικά, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα και την διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος.

Υπηρεσίες : ■ Πλύσιμο ■ Στέγνωμα ■ Σιδέρωμα 

Οι υπηρεσίες αφορούν προϊόντα όπως : τραπεζομάντηλα, καλύμματα, κουβέρ, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, παπλωματοθήκες, κουβέρτες, παπλώματα.

Ωράριο λειτουργίας covid : Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00 με 16:00 & Σάββατο 08:00 με 14:00